Prekrasna Anđa Marić u novoj kampanji Zorana Aragovića

Anđa Marić za Bite my style

Poznati dizajner Zoran Aragović pred samu cruise reviju odlučio je predstaviti najnoviju kampanju koja prati najnoviju cruise kolekciju koju ćemo moći vidjeti u Zagrebu 27. I 28.6. Kako sam dizajner kaže, kolekcija je iznimno nosiva, prilagođena krojem I vrstom tkanina upravo ljetnom vremenu.

“Materijali koje sam koristio su uglavnom pamuk i viskoza. IT komadi koji dominiraju mornarskom temom su suknje midi dužine cvjetnih motiva te kratke košulje u formi crop topa koje su idealne za kombinacije sa suknjama i kratkim hlačicama”

Anđa Marić savršeno je utjelovila ženu za koju BiteMyStyle dizajnira - samosvjesnu, modernu te ženu koja modu shvaća kao igru i zabavu jer je upravo ljeto idealno za modne igre. “U Zoranovim kreacijama osjećam se posebno jer mogu svaki dan biti nešto drugo. Zabavne su i vesele, a za mene je to moda. S druge strane, izuzetno sam počašćena što s 37 godina snimam modnu kampanju. Presretna sam što su opet u modi zrele žene, a ne samo tinejdžerice”, izjavila je Anđa Marić


Slični članci: