Pozvani ste na vjenčanje? Top 15 haljina u kojima će vas svi zamijetiti

Pozvani ste na vjenčanje? Top 15 haljina u kojima će vas svi zamijetiti

Neosporivo smo u sezoni vjenčanja, a to znači samo jedno - vrijeme je za nabavljanje "the one", one haljine koja vam savršeno stoji i nosit ćete je ovu sezonu vjenčanja. Naravno, to vrijedi samo ako niste pozvani na vjenčanja na koja dolaze isti ljudi - u tom slučaju ćete morati nabaviti barem dvije.

Srećom, danas su nam haljine iz svih krajeva svijeta i više nego dostupne. Jedino što trebate je iz udobnosti vlastita kauča kliknuti i kupiti vaš favorit. Ako se odlučite za ovu opciju, moramo vas upozoriti na vrijeme čekanja pošiljke koje može trajati od dva tjedna do max. 2 mjeseca, što znači da ovaj shopping podrazumijeva pripremu i planiranje kupovine.

Odlučite li se pak na haljinu koju ćete kupiti u jednom od high street dućana, radi se o većem riziku da još netko nosi haljinu kao vi, no nemojte kupovati s tom premisom - posvetite se traženju one koja vam idealno stoji i odgovara cijeni do koje ste se odlučili. Na kraju krajeva, sve da vam se ta nezgodna situacija i dogodi, Anna Dello Russo kaže da ako još netko nosi što i vi, apsolutno ste pogodili s outfitom!

Pozvani ste na vjenčanje? Top 15 haljina u kojima će vas svi zamijetiti
Odvažite se i na seksi dugu haljinu...

Ove sezone jedan je od većih trendova top ili haljina spuštenih ramena koja izgleda vrlo seksi i elegantno. Također, nećete pogriješiti s velikim volanom/volanima, pastelnim bojama, prozirnim djelovima, midi dužinom bilo da birate uski, X ili balon kroj te lepršavim asimetričnim krojevima. Na kraju je sve na vašim preferencijama, a baš svaki kroj, koliko god minimalistički ili pretjeran bio možete smiriti ili razbuktati atraktivnim asesoarom.

U galeriji vam donosimo 15 atraktivnih haljina koje će sigurno plijeniti poglede. Kod svake je navedeno gdje se prodaje, koji je brend i cijena - nadamo se da ćete baš kod nas pronaći "the one"!


Slični članci: