Ovo su najpopularnije Jimmy Choo cipele svih vremena

Jimmy Choo Lance

Dovoljno je samo pogled na njih da vam postane potpuno jasno zašto su žene diljem svijeta lude za ovim modelom, Jimmy Choo cipele imaju savršen omjer elegancije i sofisticiranosti.

Jimmy Choo Lance
Jimmy Choo / Lance

Jimmy Choo jedan je od najpopularnijih dizajnera štikli na svijetu. Jimmy Choo sinonim je za luksuzne cipele, vole ga nositi dame diljem svijeta ali i Hrvatice. Njegovoj popularnosti osim divnih modela izrađenih kvalitetnim materijalima i ukrašenih detaljima uvelike je pridonijela i Sarah Jessica Parker, odnosno Carrie Bradshaw u seriji Sex and the City.

Jimmy Choo / Lance
Jimmy Choo / Lance

Prije nešto više od 9 godina, Sandra Choi dizajnirala je štiklu, The Lance, koja je ubrzo nakon toga postala najpopularniji par Jimmy Choo cipela u dvadesetogodišnjoj povijesti brenda.

Jimmy Choo / Lance
Jimmy Choo / Lance

Popis zvijezda A-liste koje svoje odjevne kombinacije krase s The Lance štiklama poduži je, a samo neka do imena koja su često viđen u njima su Jennifer Aniston, Halle Barry, Charlize Theron, Amal Clooney i druge.

Jimmy Choo / Lance
Jimmy Choo / Lance

Vrlo je očito zašto su dame diljem svijeta zaljubljene u ove štikle gotovo desetljeće nakon njihovog nastanka. „Lance kombinira meke ženske linije s arhitektonskom genijalnosti kako bi stvorio suvremenu sandalu. Dvostruki remen kao glavni detalj, statement je ovog dizajna“ kaže Choi. 

Cijena ovih savršenih cipela je 675 €, a dostupne su ovdje.


Slični članci: