Nova oaza visoke mode u Zagrebu - Tereza multibrand store

Otvaranje Tereza multibrand storea- Severina, Marijana Mikulić i Aleksandra Dojčinović

U Zagrebu je prije dva dana svečano otvorena nova oaza visoke mode – Tereza multibrand store za koji smo sigurni  da će postati omiljeni dućan domaćih fashionistica. Za sada u Terezi možete naći kolekcije Michaela Korsa te Seta,  a ovdje će i svi zaljubljenici modnih dodataka doći će na svoje jer na raspolaganju imaju i vlastiti dizajnirani nakit Tereza by Mar te originalan nakit LI – DA jewelry koji redovito nosi Severina. Uz navedene, najavljen je i skori dolazak sljedećih brandova: Tom Ford, Celine, Alexander McQueen, Bottega Veneta, Saint Laurent Paris.

Severina s vlasnicama Tereze
Severina s vlasnicama Tereze

TEREZA multibrand store prostor uređen je po principu 'shop in shop concept' unutar kojeg svaka od svjetski poznatih modnih marki–unutar zajedničkog prostora jasno ističu svoj 'modni identitet', a koji se zajednički savršeno uklapaju stvarajući neodoljiv ambijent visoke mode. Uređen u kombinaciji minimalizma i suvremenog 'stila prostor stvara neodoljivu atmosferu poželjnu za ugodnu kupovinu.

Najnoviju kolekciju među prvima razgledala je modna ikona Severina koja je i zaštitno lice Tereze, a u ovom modnom „raju“ uživali su i Ivana Banfić, Malina Grahek, Aleksandra Dojčinovioć, Marijana Mikulić i brojni drugi.

Severina Vučković
Severina Vučković

Severina je zasjala u Michael Kors kombinezonu u boji senfa koja je hit ove jeseni, bundici te Li-Da nakitu te još jednom pokazala kako predvodi modne trendove i zašto je najbolje odjevena domaća poznata osoba.

Marijana Mikulić u Krie design
Marijana Mikulić u Krie design

Osim Severine koja je bila apsolutna zvijezda večeri, modno je zasjala i glumica Marijana Mikulić koja treba uskoro roditi, a koja je već godinama vjerna klijentica i odličan promotor poznate domaće modne dizajnerice Kristine Burje i njenog branda Krie design. Tako je Marijana u visokom stupnju trudnoće zasjala u savršenim crvenim kožnim hlačama po kojima se Kristina ističe na domaćoj modnoj sceni, crnom širokom tunikom te nakitom koji se također može naći u Krie design dućanu u Radničkoj ulici. 


Slični članci: