Nova bridal kampanja modne kuće LUKABU sa svjetski poznatim modelom Ana Laurom Kapetanović

LUKABU Bridal
LUKABU Bridal

Svaki put kada modna kuća LUKABU predstavi novu kolekciju vjenčanica, oduševimo se njenim notama senzualnosti i glamura. Tako je i s najnovijom kolekcijom za proljeće/ljeto 2015./2016.

Prekrasne linije, otvorena leđa, ženstvene siluete, skupocjena čipka, seksi detalji, savršena i besprijekorna izrada su već poznati elementi ove modne kuće.

LUKABU Bridal
LUKABU Bridal

Dizajnerici Marini Jerant glavna inspiracija je bila sama lokacija snimanja, Slama-Land Art Festival. U stvaranju kolekcije posebno se usredotočila na istraživanje novih oblika konstrukcije modela, glamuroznost odnosno individualnost svakoga pojedinog modela. Nije htjela stvoriti trendovsku kolekciju, naprotiv, nit vodilja bila joj je individualnost. Puder i nude boje podloge vjenčanica pravo su osvježenje, a stvorena je za one mladenke koje žele dodatno istaknuti svoju osobnost na pomalo neklasičan, ali ipak profinjen način.

LUKABU Bridal
LUKABU Bridal

U ulozi modela, pred objektiv našeg uspješnog fotografa Tomislava Šilovinca, stala je svjetski poznat top model Ana Laura Kapetanović, frizuru potpisuje Ka-Studio dok je za make up odgovorna Ivana Šabanović.

Svaki model se izrađuje prema mjerama mladenke i u dogovoru s njom, stoga je moguće birati boju, tkaninu ali i dodatne detalje. Cijene predstavljenih modela kreću se od 5000 kn do 7000 kn.

LUKABU Bridal
LUKABU Bridal

Slični članci: