Neodoljivi James Franco postao je i modni dizajner

James Franco za 7 For All Mankind

Neodoljivi multitalentirani glumac/redatelj/pisac/voditelj/polaznik doktorskog studija engleskog jezika na Yaleu započeo je suradnju s markom „7 For All Mankind“ kako bi povodom Fashion's Night Outa, dana kada svijet slavi modu lansirao limitiranu seriju T-shirt majci. Njegova capsule kolekcija doći će u dućane na sam FNO dan 6. rujna.

Iz kompanije objašnjavaju kako je Francova kolekcija dizajnirana kako bi kupci dodatno prigrlili „cool kalifornijski duh“ kompanije. Grafike na majicama su fotografije snimljene upravo od strane Franca, a odabrane su od preko 3.100 polaroida koje je James snimio tijekom snimanja videa kampanje. Cijene majici će biti $89, a sadržavati će i Francov potpis na njima.

Kompanija je lansirala i YouTube kanal „7 For All Mankind“ gdje su dostupni Francovi videi koje je do sada snimio kao redatelj, a dostupan je i njegov najnoviji uradak pod nazivom „ Hollywood Resurrection“. Radi se o videu koji zapravo prikazuje behind-the-scene snimanja Francovog videa.

Osim u ostalim filmićima vezanim uz ovu suradnju, radujemo se vidjeti prezgodnog Franca u njegovim nadolazećim filmovima Lovelace gdje glumi Hugh Hefnera te Oz the Great and Powerful gdje glumi glavnu ulogu, Oza.

James Franco za 7 For All Mankind

Slični članci: