Najmekše tenisice za zimu

Kao plišana igračka, samo bolje. Ovo je najbolji opis novih Vans tenisica za koje se nitko ne bi požalio ako ih pronađe ispod božićnog bora.

Stigli smo u mjesec u kojem se vraćamo u djetinjstvo. Hladniji dani prisiljavaju nas ostati u toplim domovima uz šalicu kaka ili vruće čokolade dok mozgamo što kupiti za nadolazeći Božić. Vans je ove godine priskočio u pomoć i lansirao plišane tenisice. Baš poput plišanog i mekog mede, samo puno korisnije za svu odraslu djecu. Tenisice su vrlo ugodne na dodir, a postoje dva modela, visoki Sherpa SK8-Hi i niski klasik Old Skool.

Oba modela su izrazito ugodna za nošenje, a krzno (umjetno) omogućit će dodatnu toplinu vašim stopalima za razliku od običnog platna. Modeli dolaze u dvije boje, svjetlo sivoj i mliječno bijeloj. Ove tenisice su pogodne za suhe i hladne zimske dane, a svi zimogrozni ovu već toplu tenisicu mogu dodatno zagrijati s vunenom čarapom. Tenisice su dostupne u probranim trgovinama, kao i na službenoj Vans web stranici po cijeni od 65 do 70$. 


Slični članci: