Najljepše trendi "bucket" torbe iz Zare

Najljepše trendi "bucket" torbe iz Zare

Torbe koje su cijelo vrijeme bile "tu negdje" i nismo ih previše primjećivali, sada su ponovno u samom centru zbivanja - Bucket bag tj. torba-vreća potencijalno je model torbe za sezonu proljeće-ljeto!

Iako je ovaj model originalno poznat po minimalističkom dizajnu i visokokvalitetnoj koži, danas je više prilagođen aktualnim trendovima, pa osim klasičnih nijansi u baznim bojama, možemo naići na mnoštvo modela s resicama, perlama ili od umjetne teksturirane kože s uzorkom primjerice krokodila. S obzirom na trend 70-ih, ističu se i torbe od brušene kože.

Najpraktičnije bucket bags su svakako one malo veće, koje su odličan dnevni izbor jer u njih možete staviti raznorazne sitnice koje su vam potrebne za taj dan, no sve češće nalazimo i male torbice, u koje ne stane praktički ništa no zato su idealne za večer. One su, između ostaloga, upečatljivije ukrašene.

Mnogi high street brendovi nude svoje bucket bags, no odlučili smo vam predložiti neke od najboljih modela koje smo vidjeli na tržištu, a to su svakako oni Zarini. Pogledajte njih i njihove cijene u našoj galeriji.

Najljepše trendi "bucket" torbe iz Zare
Lijeva ili desna?

Slični članci: