Najbolja kampanja je: Talijanska obitelj Monice Belucci za Dolce&Gabannu

Dolce Gabanna jesen/zima 2012/2013

Kampanja Dolce&Gabanne za jesen/zimu 2012/2013 opako nam se sviđa. Hrana, vino, obitelj, harmonika, kolo, bakice koje rade čipku i puno plesa. Može li bolje? Ova kampanja nam je odlična, ne zato što nam je bliska, već zato što cijela priča i svi akteri imaju smisla. Voljeli ih ili ne, morate priznati da su kampanje Dolce&Gabbane uvijek vrhunske i jako dobro koncipirane.  Dolca&Gabanna priča od ovog proljeća se nastavlja i glavnu ulogu u kampanji za jesen ima neponovljiva Monica Belucci. Ostale članove njene obitelji glume prekrasne Bianca Balti i Bianca Brandolini, a fotografirao ih je već tradicionalno Giampaolo Sgura.

Uz cijelu seriju ovih fotki definitivno si možemo dočarati talijanski stil života na Siciliji, uživanje u obiteljskim vrijednostima, kvalitetnoj hrani i dobroj zabavi.

I iako nas kampanja očarava, ono što je zaista prekrasno je upravo kolekcija, čipkaste haljine i crne i bijele, cvijetni uzorci čak i na torbama, zlati brokat vez, jednom riječju, prekrasno. Monica izgleda kao da je ispala iz svog filma Malena, samo još ljepša i sretnija. Voljeli bi nas ovako vesela obitelj posvoji na par dana. Uživajte u fotkama i talijnskoj obiteljskoj atmosferi.


Slični članci: