Mlada dizajnerica Sara Lončarić retro-urbanom kampanjom predstavila novu kolekciju

Jedna od najtalentiranijih domaćih mladih dizajnerskih nada, dizajnerica Sara Lončarić je nakon predstavljanja svog brenda Blackpearl na nedavnom Zagreb Fashion Weeku odlučila kolekciju za nadolazeću jesensko-zimsku sezonu predstaviti i kroz foto-kampanju. Fotografsko oko Gorana Čižmešije, stilizam Ivane Pavić i vizažističko umijeće Kristine Atletić prikazali su njenu hvaljenu retro-urbanu kolekciju sa stilskim utjecajem 70-tih na pomalo buntovan način kroz fotografije zamrznute u pokretu ili emociji.

Blackpearl by Sara Lončarić
Blackpearl by Sara Lončarić

Lucija Raić iz agencije Talia model i Ivana Findrik iz Midikenna svojim poziranjem demonstrirale su srž Blackpearl brenda; elegancija, tajnovitost, nosivost, sloboda kretanja i mogućnost kombiniranja s već postojećim komadima u ormaru svake urbane žene.

Blackpearl by Sara Lončarić
Blackpearl by Sara Lončarić

Najfinije talijanske vunene i svilene tkanine upotpunjene su kontrastnim prošivima, ukrasnim trakama i raskošnim krznom a pomalo monarhistički dojam kolekciji daju i veliki metalni gumbi. Kako na modnoj reviji, tako i u kampanji, konačni dojam zaokružili su šeširi Kobali i cipele Shoebox, a arhitekturalno moćna ulična lokacija snimanja ide u prilog ovoj Sarinoj kolekciji.

Saru Lončarić i njen brend možete pratiti na Blackpearl Facebook stranici i Instagram profilu.

Blackpearl by Sara Lončarić
Blackpearl by Sara Lončarić

Slični članci: