Marina Design otvorila Fashion.hr

Marina Design

Sinoć je nakon uvodnog dijela u kojem je dizajnerica Marina Obradović udružila snage s Podravkom pri kreiranju neobičnih pregača koje su nosile simpatične rukometašice istoimenog koprivničkog rukometnog kluba, samostalnom revijom Marina Designa započeo revijalni dio Fashion.hr-a.

Ova modna dizajnerica ponukana suradnjom s Podravkom odlučla je nakon pauze od par sezona svoju kolekciju predstaviti na ovom modnom događanju pa je zajedno sa sponzorom sudjelovala u modno-kulinarskoj večeri. Svi znamo kako su sponzori glavni mecene ovakvih događanja, ali čini nam se kako su ovaj put na ovom eventu ipak dobili malo prevelik komad modnog kolača jer Vegeta i nije tako moderan i fashionable brand.

Prve večeri bivša tvornica Gredelja ugostile je svakojake ljubitelje mode, pa smo tako u prvim redovima vidjeli različite i izmješane skupine ljudi, od onih koji žive za modu do modnih novinara, nekolicine celebritya, ali i osoba koje su izgledale kao da su se sasvim slučajno našle na tom mjestu. Kako smo već naviknuti od Fashion.hr-a iz prijašnjih sezona, prostor u kojem su se održavale revije zbog nedostatka grijanja bio je jako hladan pa nadamo se kako sljedećih dana temperature neće padati jer ćemo biti prisiljeni odlaziti na navedeno događanje u nimalo glamuroznim,  debelim vestama.

Marina Design
Marina Design

Što se tiče same revije Marine Obradović, dizajnerica je još jednom demonstrirala zašto je domaća modna struka, ali i široka publika cijeni. Njene kreacije namijenjene su mladim, samosvjesnim ženama kojima isticanje seksipila ne predstavlja poseban značaj. Time ne mislimo da žene u dizajnu Marine Obradović ne izgledaju privlačno, dapače, ali kreatorica dizajnira smart komade koje sve više modernih žena želi imati u svom ormaru.

Kolekciju je otvorila zanimljivim kratkim haljinama A kroja koje su imale stilizirane kravate na prednjem dijelu u bež i ledeno sivim nijansama, da bi uslijedile fantastične široke hlače koje je kombinirala sa kontrastnim bojama pa je tako sive nijanse razbila kobalt plavim gornjim dijelovima. Najbolji dio kolekcije po nama bili su predimenzionirani sakoi bez rukava u formi haljine koji su imali zanimljiva ramena, pa se tako dizajnerica na par komada poigrala na relaciji sako-haljina-prsluk sa zanimljivim detaljima poput diskretnih žutih patenata i odličnih džepova. Široke pallazo hlače u sivoj i kobalt plavoj boji, te siva cocktail haljina sa fantastičnim stražnjim dijelom izrađenim od plavog šifona nagovijestile su da se žena koji nosi Marina Design zna i zabavljati.

Za kraj nam je dizajnerica predstavila dugu, slojevitu kobalt plavu haljinu koja je izgledala veličantsveno na modelu koji ju je nosio, ali postavlja se pitanje kako bi izgledala na ''normalnoj'' ženi.  Makarska dizajnerica pokazala nam je pročišćenu, koherentnu kolekciju koja ne podliježe trendovima, ali izvrsno odgovara vremenu u kojem živimo.


Slični članci: