Marijana Batinić, Luka Nižetić i Renata Sopek obožavaju nove ELFS tenisice

Početak rujna tradicionalno je obilježen priprema za novu modnu priču, koju će svatko od nas ispričati kroz nadolazeću sezonu. Sudeći po najavama, svi će pogledi biti zaustavljeni na nogama i leđima, za što su se pobrinuli vodeći svjetski brendovi, pripremivši nikada raznovrsniju ponudu tenisica i ruksaka. Srećom, za domaće fashionist(ic)e nema straha – najbolji lifestyle i Back to School mix dostupan je u ShoeBeDo dućanima, koji su uz Adidas, Vans, Pepe Jeans, Skechers, Reebok (…)  na svoje police ekskluzivno i jedini u Hrvatskoj uvrstili i jedan od naomiljenijih domaćih brendova – ELFS. Njihova nova kolekcija tenisica namijenjena mladima i svima onima koji se tako osjećaju, odiše pravom fashion sportskom elegancijom. Kolekcija se sastoji od različitih zabavnih šarenih tenisica sa zvijezdom u glavnoj ulozi, stoga će zasigurno podići svaku modnu kombinaciju.

Spoj ova dva hrvatska brenda ne čudi s obzirom da su upravo ShoeBeDo dućani sinonim za sve one koji žele biti drugačiji, a opet svoji, što je ujedno i nit vodilja omiljenog dvojca ELFS. Dokaz tome su i zaštitna lica koja su odabrali za novu kampanju – Renata Sopek, Marijana Batinić i Luka Nižetić, koji sportsku eleganciju predstavljaju na najbolji mogući način.  

[HELLO ELFS]

Osim ELFS tenisica, novost u najpopularnijem domaćem lifestyle storeu su i parfemi koji se, osim u njihovim dućanima, mogu kupiti i u DM prodavaonicama te na webshopu www.shoebedo.com. Izaberite savršene tenisice, njima dodajte upečatljiv ruksak, kap, dvije parfema i nova sezona može početi!


Slični članci: