Marchesa lansirala kolekciju cipela za proljeće 2016.

 Ako ste nedavno naletjeli na Instagram profil poznatog brenda Marchese (koji je inače poznat po predivnim, bajkovitim toaletama) sigurno ste vidjeli mnogobrojne skice dizajna cipela. U pravom stilu Georgine Chapman i Karen Craig, cipele dostojne prave princeze u rococo stilu odišu elegancijom i ženstvenošću. Ova nadasve romantična kolekcija prikazana je po prvi puta zajedno s njihovom proljetnom kolekcijom za 2016. godinu, na St. Regisu.

Svaki od osam modela, kaže Chapman je inspiriran "letom ptica i tek rascvalim cvijećem pod proljetnim nebom". Cvijeće, lišće i arhitektura u detaljima su utkani u dizajne, a koža obojena ombré efektom predstavlja nijanse ptičjeg perja. Mnogi su modeli ukrašeni svjetlucavim Swarovski kristalićima ili pak laser-cut detaljima.

Od zlatnih espadrila pa sve do vrtoglavo visokih štikla, ove (ručno izrađene) talijanske cipele savršen su dodatak za ljetni odmor, ali će se i odlično uklopiti uz bilo koje proljetno/ljetno vjenčanje. Jedva čekamo vidjeti ovu kolekciju na poznatim obožavateljicama Marchese poput Rite Ore, Sarah Jessice Parker i Elle Fanning...

Marchesa lansirala kolekciju cipela za proljeće 2016.Marchesa lansirala kolekciju cipela za proljeće 2016.


Slični članci: