Malim modnim trikom do tanjeg struka!

 Prošla su vremena mršavih supermodela! Danas, žene kojima se najviše divimo i čiji stilovi nas najviše oduševljavaju pokrivaju širok spektar figura i oblika tijela. Žene s oblinama, poput Kim Kardashian, J.Lo i Beyonce, smatraju se modnim ikonama današnjice stoga i ne čudi što je tanak i uzak struk postao dio tijela vrijedan pažnje i divljenja.

Za vas imamo jednu tajnu: posjet teretani i tisuće trbušnjaka, samo su jedan od načina kako postići izgled tanjeg struka. Umjesto toga, možete iskoristiti ovaj nevjerojatno jednostavan modni trik: nosite suknje, traperice i kratke hlačice visokog struka kako bi stisnuli vaš struk i dodatno naglasili najuže mjesto na vašem tijelu! Ovo je magičan trik koji potpuno mijenja perspektivu struka - momentalno će izgledati uže ako privučete pažnju na njegovu horizontalnu liniju.

U nastavku donosimo 9 jednostavnih i šik prijedloga kako najbolje iskoristiti ovaj trik za tanji struk, a u galeriji pogledajte neke od nama najdražih komada koji će vam pomoći u postizanju "Beyonce" struka!

1. Crno "od glave do pete"

Style Du Monde

2. Nosite jaknu sa remenom u struku

Street Style Seconds

3. Uvucite majicu ili kosulju

Style Du Monde

4. Odaberite haljinu koja se veže u struku

Lee Oliveira

5. Nosite hlače visokog struka

Style Du Monde

6. Investirajte u dobre uske suknje

Style Du Monde

7. Dodajte remen svakoj kombinaciji

Gastro Chic

8. Zavežite košulju oko struka

Julie Sarinana (Sincerely Jules)

9. Odaberite haljinu kontrastnih boja 

This Time Tomorrow

 


Slični članci: