Louboutin oživio Pepeljuginu staklenu cipelicu

Louboutinove Pepuljigine cipelice

Današnji izbor  naše urednice  san je svake male djevojčice, prave pravcate Pepeljugine cipelice i to iz ruku najvećeg svjetskog majstora cipela Christiana Louboutina. Suradnja Louboutina i Disneya zbog vraćanja Pepeljuge na televizore diljem svijeta, najavljena je još u travnju, a sada je konačno otkrivena. Disney je ovom popularnom dizajneru dao priliku da oživi najpoznatije cipele iz svijeta mašte u čast jedne od najljepših bajki svih vremena.  

Svečano predstavljanje magičnih cipelica održalo se jučer, zadnjeg dana haute couturea u Parizu, povodom posebnog dijamantnog izdanja DVD-a Walt Disneya na Blu-rayu koji će biti objavljen na jesen. Povodom lansiranja, cijenjeni dizajner je izjavio : ''Jako sam sretan i počašćen što sam izabran za ovaj projekt jer Pepeljugu smatram ikonom u svijetu cipela kao i u svijetu bajki.“ Činjenica je da nam bajka o Pepeljuzi od najranijeg djetinjstva usađuje ljubav prema cipelama koja proganja svaku ženu tijekom njena života pa se s pravom možemo zapitati jesu li bajke krive za minuse na našim računima?

Louboutinova verzija Pepeljugine cipele savršeno obuhvaća ljepotu i maštu Disneyevog legendarnog filma. Iako nisu napravljene od stakla, izgledaju zaista spektakularno, gornji dio naprevljen im je od fine, nježne, bijele čipke sa sjajnim kristalima i dva blješteća leptira na vrhu te nose određeni dio Disneyeve magije.

 “Pepeljugin nježan karakter i njezina priča ono su što mi je diktiralo dizajn. Sva tajna se nalazi u samoj bajci, Cipelice u ovoj bajci imaju ulogu magičnog štapića za transformaciju koje spajaju samopouzdanje, ljepotu i ljubav” otkrio je dizajner.

Nažalost, ove cipelice napravljene u limitiranoj seriji od dvadeset komada neće biti dostupne  u prodaji, no Disney i Louboutin uskoro će najaviti natjecanje u kojemu će jedna sretnica osvojiti ono što je bio dječiji san svih žena diljem svijeta, Pepuljugine magične cipelice.


Slični članci: