Ljetni trend: Kupaći kostimi visoka struka

Kupaći kostimi visoka struka

Ljeto nam uvijek donosi pregršt noviteta na području kupaćih kostima, a ovo ljeto popularni su kačkani modeli, minimalistički bikiniji i kupaći kostimi s visokim strukom! Iako ovaj trend nismo vidjeli već dugo, a i nije idealan za sunčanje jer velik dio tijela ostavi bijelim, moramo priznati da su nas njegove pozitivne strane zaista ugodno iznenadile.

Vjerojatno već na prvu primjećujete kako njime možete sakriti trbuščić i tzv. "ljubavne ručke", no ako imate ipak koju kilicu previše, ovaj kroj bi vam je mogao i naglasiti. Dobra strana je i ta što će vam izdužiti noge birate li modele koji imaju visoko rezano područje oko nogu, dok će na stražnjici najbolje stajati djevojkama koje je imaju nešto više. Također, on će naglasiti struk, pa je u stvari i idealan za djevojke koje zaista puno vježbaju za figuru pješčanog sata - dat će im retro glamur i naglasiti obline.

High street brendovi, čak i u Hrvatskoj, već sad nude različite vrste kupaćih kostima dignuta struka (primjerice Yamamay ili H&M), no možete vrlo lako na Internetu pronaći i dizajnerske opcije, kao i druge high street modele viših i nižih cijena.

Ako već mislite da ovaj kroj i nije vaš stil, sugeriramo vam da ga probate - možda se baš ugodno iznenadite i kupite ga na licu mjesta!

Kupaći kostimi visoka struka
Beyonce

Slični članci: