Kupite u zadnji tren savršenu haljinu za doček Nove godine!

Kupite u zadnji tren savršenu haljinu za doček Nove godine!

Sutra odlazite na doček Nove godine i još uvijek nemate haljinu? Budite bez brige, rano ujutro vam utječemo s nekim od najljepših haljina koje trenutno možete nabaviti u high street dućanima diljem Hrvatske!

Naše destinacije su H&M, Zara, Bershka, Pull & Bear i Stradivarius, što znači da možete sve "muhe" pogoditi istim udarcem odete li u jedan od zagrebačkih shopping centara. Za početak, u Zari su počela sniženja pa sve haljine možete nabaviti po nižim cijenama (u galeriji smo već stavili cijene sniženja!), a u H&M-u prednost ima linija "Trend" koja uvijek nudi drugačije komade odjeće koji dolaze u samo par veličina pa ako haljinu kupite, možete biti sigurni da je vrlo vjerojatno nitko drugi neće imati.

Popuste imaju i Bershka, Stradivarius i Pull & Bear također su krenuli s prvim krugom sniženja, no u ponudi nemaju toliko širok i raznolik spektar haljina poput Zare ili H&M-a.

U galeriji pogledajte neke od modela koje smo izabrali i lagano zakoračite u 31. prosinca sasvim spremne i zadovoljne sa svojim outfitom za ludu noć koja vas očekuje.

Kupite u zadnji tren savršenu haljinu za doček Nove godine!
Pull & Bear 199.90 kn

Slični članci: