Kreativni ruksaci s domaćim dizajnerskim potpisom

Kruno Jendrijev, mladi hrvatski modni dizajner koji je svoje kolekcije predstavljao na Fashion Weeku Zagreb, pod svojom markom Kruno Jendrijev Design predstavlja novu kolekciju ruksaka za sezonu proljeće/ljeto 2016. 

Kruno Jendrijev ruksaci

Svatko od nas ima nešto bez čega ne može zamisliti izlazak iz stana ili kuće. Za jedne to je knjiga, za druge toaletna torbica, a neki se ne mogu odvojiti od svog laptopa no većina nas sve to drži u torbi ili ruksaku. Kruno Jendrijev Design ruksaci idealni su spremnik za sve navedeno, ali i pratilac u svakodnevnim putovanjima.

Kruno Jendrijev ruksaci

Ruksaci su ručno ispleteni od keper i rips trakica, a zahvaljujući kreativnoj igri tekstilia, oblika i boja, svaki je komad jedinstven – baš kao i oni kojima je namijenjen. Paleta boja inspirana je hortenzijama, ljetnim cvijetom čije su pastelne nijanse raspoređene u niz geometrijski pravilnih ili cik-cak uzoraka. Zahvaljujući praktičnosti i dopadljivom dizajnu, ruksaci unose živost gdje god se s njima pojavili.

Kruno Jendrijev ruksaci

Mi smo pronašli primjerak koji nam se najviše sviđa, a vi onaj koji najbolje odgovara vašem karakteru možete pronaći na Tjednu dizajna (3.-8. svibnja 2016., Lauba, Zagreb) gdje će Kruno Jendrijev izlgati svoje ruksake, ali i druga kreativna djela.

Kruno Jendrijev ruksaci

Slični članci: