Koja je bolje odjevena: Gisele Bundchen ili Kristen Stewart?

I dok je velika većina modnog svijeta istovremeno slavila najveću noć industrije u New Yorku, šetajući prekrasne kreacije na MET Gali, još jedan veliki modni trenutak dogodio se doslovno s druge strane planete - Chanel Cruise 16 show u Seoulu, Južnoj Koreji.

Lista gostiju bila je također poprilično zvjezdana (da, neki celebovi su preskočili Met Galu!). Govorimo o Gisele Bündchen, Kristen Stewart, Tildi Swinton i nekolicini K-pop zvijezda.

Gisele Bundchen
Gisele Bundchen

Chanel je u Južnoj Koreji pokazao svoju Cruise kolekciju za 2016. godinu, a ambasadorice brenda Kristen Stewart i Gisele Bundchen pokazale su zašto ih Karl Lagerfeld smatra svojim muzama i još jednom dokazale kako vladaju crvenih tepihom gdje god se pojave.

Obje su se pojavile u crnom od glave do pete. Treba li uopće reći da je sve na njima Chanel? Gisele je odabrala crni top i nevjerojatne hlače s ukrasima dok se Kirsten pojavila u crnoj strukturiranoj haljini s odgovarajućim remenom. 

Kristen Stewart ili Gisele Bundchen?
Kristen Stewart ili Gisele Bundchen?

Čiji vam se look za Chanelov show više svidio? Koja je ambasadorica brenda ipak osvojila crveni tepih? Elegantna Kirsten ili zabavna Gisele?


Slični članci: