Kakve nam je vjenčanice pripremio eNVY room ove godine?

eNVy room vjenčanice 2014

eNVy room danas je predstavio svoju novu kampanju vjenčanica za mladenke inspiriranu velikom ljubavlju Milivoja Dežmana i Ljerke pl. Šram te urbanom legendom o duhu prekrasne glumice. Posebno zanimljiv dio fotografija je lokacija snimanja za koju su odabrane ruševne zidine nekadašnjeg eminentnog lječilišta za tuberkulozu Brestovec na zagrebačkom Sljemenu, čiju je gradnju inicirao upravo Dežman kako bi pokušao spasiti život voljenoj lady Šram. Kako uz sav trud nije uspio i Ljerka u Brestovcu umire, sve glasnija su vjerovanja kako upravo njen duh luta zidinama lječilišta. S obzirom na to da Dežman o Ljerki nakon njene smrti nikada nije pričao, njihova je ljubav ostala pod velom tajni i tako osvijetlila put legendi o jednoj tragičnoj, ali velikoj ljubavi.

eNVy room vjenčanice 2014
eNVy room vjenčanice 2014

Kampanja predstavlja niz novih vjenčanih haljina iz maštovite eNVy room radionice. Kolekcija koja slavi ženstvenost i senzualnost izrađena je od visokokvalitetnih materijala poput čipke i svile, ali i laserski rezane umjetne kože. Vjenčanice uglavnom prate liniju tijela ili su raskošno nabrane u struku, a našlo se tu i ponešto vjenčanica dužine ispod koljena kao i onih od plisea. 

eNVy room vjenčanice 2014
eNVy room vjenčanice 2014

Fokus nam nije bio stilistički se vezati za povijesno doba aktera te ljubavne priče. Ideja je bila toj ljubavnojpriči prekrojiti kraj. To smo ostvarili kroz vjenčanicu koja simbolizira početak nečeg lijepog, novog i sigurnog. Fotografije oponiraju jedna drugoj sukobom dana i noći te kontrastom romantične ljubavne priče i mistične legende o duhu lady Šram” - rekli su nam Vjeko i Nikica, dizajneri iz eNVy rooma uz naglasak kako su i ovoga puta izradili kolekciju čiji će komadi šivani po mjeri imati prodajne cijene u rangu najmova vjenčanica izmnogobrojnih salona.

eNVy room vjenčanice 2014
eNVy room vjenčanice 2014

Uz legendu uvijek vežemo i protok vremena, a vrijeme je ono koje sekvencom određuje i spaja dimenzije prošlosti i sadašnjosti iščekujući budućnost. Nešto poput kronometra fotografije koji zaustavlja jedinstveni trenutak zabilježen u prostoru i vremenu, neodoljivu ljepotu momenta dana i noći, tako stvarajući sklad dvaju sukobljenih elemenata” – objasnio nam je inspiraciju fotograf Šime Eškinja koji već tradicionalno potpisuje eNVy room kampanje. 

eNVy room vjenčanice 2014
eNVy room vjenčanice 2014

Zaštitno lice kampanje je ponovno Ana Maria Cajner - međunarodno uspješan model iz agencije Talia models. Šminku potpisuje Sanja Agić, a frizuru Draška Topić, dok je za styling odgovorna Lea Krpan. U našoj galeriji pogledajte fotografije nove kampanje vjenčanica ovog uvijek zanimljivog dizajnerskog dvojca. 

eNVy room vjenčanice 2014
eNVy room vjenčanice 2014

Slični članci: