Gigi Hadid na drugoj naslovnici britanskog Vogue magazina

Gigi Hadid na naslovnici britanskog Voguea za ožujak
Gigi Hadid na naslovnici britanskog Voguea za ožujak

Nije tajna da je Gigi Hadid (21) trenutno najtraženija i najpopularnija manekenka svjetske modne scene. Praktički ne prođe niti jedan dan, a da ju ne ugledamo u nekom modnom časopisu, editorijalu, kampanji ili na modnoj pisti. Brojni dizajneri ju nazivaju svojom muzom, a brendovi se bore tko će je angažirati za ambasadora...

Tako je Gigi dobila još jednu naslovnu stranu Vogue časopisa, ovoga puta britanskog izdanja. Prekrasna plavuša nosi plavu haljinu dubokog izreza, a fotograf Mario Testino snimio ju je i s bratom Anwarom, koji je također postao dio modne scene. 

Također, Gigi se u intervjuu osvrnula na itekako važno temu u modnom svijetu - opsesiju izgledom. Kada je 2015. godine otvoreno prozvala sve kritičare koji su je nazivali "predebelom" za modnu industriju, "odgovor i odaziv na moje misli, bio je nevjerojatan", kaže Gigi. "Od Victoria's Secret anđelica pa sve do mojih prijateljica koje se smatraju plus-size, svi su mi slali poruke i zahvaljivali mi što sam tako postupila. Svijet stavlja ogroman pritisak na modele, ali nas jednako brzo osuđuje kada padnemo pod njega..."

Gigi Hadid pozira s bratom Anwarom!
Gigi Hadid pozira s bratom Anwarom!

Slični članci: