Ivica Skoko, Envy Room i Aleksandar Žarevac obilježili treću večer Fashion.hr-a

Ana Maria Ricov

Održana je treća večer Fashion.hr-a na kojoj smo imali prilike vidjeti kolekcije Ana Marie Ricov, Borisa Banovića, mini kolekcije mladih dizajnera Aleksandra Žarevca i Morane Krklec te revije Ivice Skoke i eNVy Rooma.

Večer je otvorila talentirana dizajnerica Ana Maria Ricov prikazavši izvrsnu kolekciju inspiriranu geometrijom koju karakterizira slojevitost, jednostavna i čista forma te jaki kontrasti, a upotpunjuje metalni nakit koji potpisuje akademski kipar Silvio Hrnčir, S.H.Art.

Aleksandar Žarevac
Aleksandar Žarevac

Aleksandar Žarevac prikazao je ženstvenu kolekciju u kojoj se ističu večernje haljine, suknje i topovi s prigušenom dozom seksipila i prozirnim detaljima, sve u crvenoj i bijeloj varijanti, ali i nekoliko muških komada koji se stilski nadovezuju na ženski dio kolekcije.

Boris Banović
Boris Banović

Modna publika s nestrpljenjem je dočekala autorsku kolekciju Borisa Banovića koji se ove sezone premijerno predstavio modnoj publici te u sklopu dizajnerskog branda 2B Boris Banović prikazao urbanu kolekciju s dnevnim i večernjim varijantama namijenjenim suvremenom muškarcu.

Morana Krklec
Morana Krklec

Prošlogodišnja pobjednica natječaja LIFT by Perwoll, Morana Krklec prikazala je kolekciju u svom prepoznatljivom stilu inspiriranu prirodnim prozračnim materijalima koji uglavnom prate siluetu. Kolekcijom dominiraju zemljani tonovi, posebno se ističu komadi u kobalt plavoj boji, a upotpunjuje je zanimljivi nakit mlade dizajnerice Ivane Denoble.

Ivivca Skoko
Ivica Skoko

Prvi dio večeri završio je revijom Ivice Skoke  u sklopu koje je predstavio glamuroznu kolekciju Diva kojom dominiraju senzualne haljine izrađene od najfinijih materijala uz dodatak trodimenzionalne čipke i raznih aplikacija.

eNVy room
eNVy room

Drugi dio modne večeri pripao je dizajnerskom dvojcu eNVy room koji se predstavio na zasebnoj pisti u odvojenom terminu. Vjeko Franetović i Nikica Ivančević prikazali su ultraženstvenu kolekciju koju karakterizira damska silueta sa daškom retro elegancije uz naglašeni kolorit.

Podršku dizajnerima koji su se predstavili treću večer ovog modnog eventa pružili su i Anica Kovač, Nikolina Pišek Ristović, Judita Franković, Antonija Blaće, Edita Misirić, Vanda Winter, Jagoda Kumrić, Mirna Zidarić, Petra Dugandžić, Marijana Mikulić,  Žanamari Lalić,  Korana Gvozdić,  Anita Dujić,  Miran Kurspahić,  Kristijan Potočki,  Petar Cvirn i Iskra Jirsak,.


Slični članci: