Coded Edge novi je nakit na domaćem modnom nebu

„Coded Edge“  nova je modna marka na hrvatskoj modnoj sceni koju smo imali prilike nedavno vidjeti na reviji modne marke „Link by Ogi Antunac i Zoran Mrvoš“, a sada su predstavili svoju prvu kampanju za sezonu jesen/zima 2012. Zaštitna lica kampanje su blogerica i modna novinarka Ana Bacinger, Ana Buljević iz Midikenn te Tomislav Hvasta. Fotografski dio odradio je mladi fotograf Jure Perišić, dok je make up djelo Mie Persi.

Coded edge jesen/zima 2012/13

Modni dodatci Coded Edge prepoznatljiv su po čistim geometrijskim linijama koje su lišene bilo kakvog ukrašavanja ili dotjerivanja. Stilizirani geometrijski simboli naglašavaju intenzitet moderne avangarde koja vas uvodi u svijet Coded Edge minimalizma.

Jesenska kolekcija inspirirana je underground scenom New Yorka te se kao takva savršeno uklopila u priču dizajnerskog dua Ogi Antunac i Zorana Mrvoš, koji su i za svoju prošlu odabrali Coded Ege nakit kao dio svog modne vizije. Inače, ovaj nakit je izrađen od pleksiglasa s dodatkom lanaca i kvačica koji su u ovom slučaju preuzeli dekorativnu ulogu. Visoki sjaj akrila u kombinaciji s tamnim lancima dnevnom, ali i večernjem looku daju sasvim novu dimenziju.


Slični članci: