Brojni poznati na Balmain x H&M ekskluzivnom pre-shoppingu

Nakon spektakularne revije u New Yorku na kojoj je globalno predstavljena BALMAIN X H&M kolekcija, zagrebačka prodavaonica H&M na Cvjetnom trgu sinoć je bila destinacija svih zaljubljenika u modu i shopping.

H&M x Balmain

Preko 200 uzvanika iz društvenog života uživalo je u opuštenoj shopping atmosferi, koktelima i odličnoj glazbi. Ekskluzivan pre – shopping okupio je brojna poznata lica među kojima su: Lejla Filipović, Anica Kovač, Mirjana Mikulec, Lana Jurčević, Lana Biondić, Nevena Rendeli, Nikolina Pišek, Iva Šarić Leko, Nikolina Lacković, Lana Banely, Suzy i Sarah Josipović, a tom prigodom regionalna glazbena zvijezda Severina Vučković i njen suprug Igor Kojić prvi su odjenuli odjeću iz BALMAIN X H&M  kolekcije.

H&M x Balmain

Balmain x H&M kolekcija nastala je pod kreativnom palicom mladog Oliviera Rousteinga te na jedinstven način objedinila glamur, moć i raskoš. #HMBALMANATION pokret zarazio je cijeli svijet, a kolekcija je na pre-shoppingu razgrabljena u prvih 3 minute, jednako kao što je razgrabljena i jutros kada je počela službena prodaja. Web stranica H&M ne radi od jutra, a komadi iz ove kolekcije već se nalaze na E-bayu gdje njihova cijena vrtoglavo raste.

H&M x Balmain
 

Slični članci: