Nove Adidas Superstar tenisice dolaze u čak 50 različitih boja

Istinske zvijezde znaju koliko je važna individualnost. Pravoj zvijezdi ne možete promijeniti stil niti utjecati na odabir omiljene boje. Prave zvijezde same odabiru i postavljaju trendove. U godini Superstara, nakon baznog i Vintage Deluxe paketa, brend adidas Originals u suradnji s neponovljivim Pharrellom Williamsom lansira Supercolor kolekciju koja legendarnu Superstar tenisicu promatra kroz spektar 50 različitih boja od čega će ih 11 biti dostupno u Hrvatskoj.

Adidas Superstar kolekcija by Pharrell Williams

Pharrell Williams zna da je stvar koja najviše osnažuje zvijezde upravo sloboda izražavanja, a iz nove Supercolor kolekcije pravi individualci i ljubitelji mode mogu birati boju koja najviše odgovara njihovom stilu. Uz razne boje tenisica u ovoj se kolekciji mogu pronaći i zanimljive majice u raznim bojama i šarenim Originals printevima. „Supercolor je proslava jednakosti kroz raznolikost. Različitija je od svih dosadašnjih kolekcija i time individualnija od svih prije." - pojašnjava poznati pjevač.

Adidas Superstar tenisice

Za adidas, Superstar predstavlja više od tenisice - one su neizostavan detalj ulične mode diljem svijeta. Pojavile su se davnih 70-ih godina na košarkaškim terenima, a svoje zlatno doba doživjele su u 80-ima kada su postale dijelom urbane mode i hip hop kulture. Kroz sve ove godine, ove tenisice svojom klasičnom siluetom koja se nije mijenjala do danas ne prestaju oduševljavati stare, ali i nove generacije ljudi u potrazi za tenisicom koja savršeno odgovara njihovom stilu.

Adidas Superstar tenisice

U sklopu kampanje za adidas Originals Superstar Supercolor tenisice, objavljen je i zanimljiv video s Pharrellom Williamsom u glavnoj ulozi u kojoj govori o važnosti individualnosti i njegovanju vlastitog stila. 

Adidas Superstar Supercolor

adidas Originals Superstar Supercolor proljeće/ljeto kolekcija dostupna je u adidas shopovima i svim boljim multibrand dućanima, a osim tenisica čije je preporučena cijena 769 kuna, kolekcija se sastoji od majci i gornjih djelova trenirke.

Adidas Superstar tenisice

Kako bi mogli pratiti sve novitete vezane uz Supercolor i Superstar kampanju, sve ljubitelje adidasa i jedne od najpopularnijih društvenih mreža oduševit će vijest o pokretanju lokalnog adidas Hrvatska Instagram profila. Svi zainteresirani tamo će moći pratiti i ostale poslastice koje se pripremaju u adidasovoj kuhinji. Provjerite na linku instagram.com/adidashrvatska.


Slični članci: