8 savršenih Zarinih cipela na punu petu

8 savršenih Zarinih cipela na punu petu
Editor's pick by Anamaria Butković

Anamaria Butković, urednica Fashion i Beauty rubrike na Wall.hr portalu

Žene vole štikle. Činjenica je o kojoj nema rasprave. Volimo svojoj visini "dopisati" par centimetara i staviti u fokus svoje duge noge. Upravo je to najpoželjniji modni dodatak svake ljetne sezone. No ponekad, dugo hodanje u štiklama može učiniti upravo kontra-efekt jer su nam od njih noge umorne i teške. Srećom, dizajneri su se još davnih dana dosjetili kako da nam olakšaju i dizajnirali model zbog kojeg ćemo iz zauvijek biti zahvalne - cipele na punu petu! 

Možda ne izgledaju najelegantnije ni najglamuroznije, ali u vruće ljetne mjesece definitivno su nam najdraži model cipela iz ormara. Zašto? Zato što izgledaju dobro na apsolutno sve što obučemo, zato što u njima možemo trčati maratone i zato što nam noge izgledaju lijepo i izduženo baš kao da nosimo one (neudobne) 10-centimetarske salonke. 

Zato smo se ove sezone bacili u potragu za najboljim i najljepšim modelima na punu petu i naravno prva postaja nam je - Zara! Nije nas razočarala ni ove sezone i teškom smo se mukom odlučili za najboljih 8 modela koje imaju u ponudi i koje već sada možete potražiti na policama obližnje Zare.

U našoj galeriji pogledajte koje smo to modele cipela na punu petu stavili na svoju "listu želja" i već danas odaberite svoj TOP model za ljeto...

8 savršenih Zarinih cipela na punu petu
8 savršenih Zarinih cipela na punu petu

Slični članci: