6 proljetnih stajlinga uz vaše starke

Instagram / @mypeeptoes

Moda konstantno ide prema naprijed, nekada se vraća i natrag u prošlost, međutim postoje klasični komadi koju su uvijek prisutni bez obzira na trendove.


Tenisice Chuck Taylor All Star brenda Converse, pravi su klasik. Nose is svi od bogatih i slavnih do ekipe iz kvarta. Žene, muškarci i djeca, sveprisutne su i nikada nisu izgubile bitku s trendovima jer su uvijek u trendu.
Chuck Taylor tenisica idealna je gotovo za svaku prigodu: koncerte, shopping, festivale, vjenčanja ili ured. Čak je bila viđana i na crvenim tepisima. Kristen Stewart je vjerna sljedbenica Conversa, a mlada Arya Stark iz serije Igre prijestolja zamijenila je Jimmy Choo sandale s crnim starkama na jednoj dodjeli nagrada.

Instagram / @lovelypepa / @saracarbonero

Više od stotinu godina povijesti (starke su stvorene 1908. godine) za tenisice koje su uvijek bile usko povezane sa svijetom sporta, osobito košarkom, no uspjele su prerasti taj svijet i vinuti se u visinu. Tijekom 60-ih godina postale su osnovna garderobe za mlade (čak je i Elvis bio ljubitelj), a u 70-im godinama pojavile su se u dodanim bojama.

Instagram / @dulceida / @mypeeptoes

Starke su živjele u svim vremenima bez da su izgubile svoj sjaj i poželjnost. Uz male izmjene, model Chuck Taylor All Star, ostao je gotovo netaknut od 1949. godine, a to je uspjeh s kojim se malo koji dizajn može pohvaliti. 

Instagram / @sisax_ / @paticonde

Slični članci: