5 savjeta kako odabrati savršenu vjenčanicu


Savršene Reem Acra vjenčanice za jesen 2015.
Savršene Reem Acra vjenčanice za jesen 2015.
 

Kupovanje vjenčanice je svakako trenutak koji se pamti cijeli život. Upravo zato potrebno je pristupiti joj s posebnom pažnjom, jer ne želimo kroz nekoliko godina gledati fotografije s vjenčanja i razmišljati "zašto sam je kupila?". Uz ovih 5 savjeta izbjeći ćete ikakva razočarenja i dileme, pa ih svakako proučite.

1) Ponesite mobitel - Iako je vjerojatno svima navika nositi mobitel sa sobom, obavezno ga ponesite i snimite se iz svih kuteva u svakoj haljini koja vam se sviđa. Tako kada dođete kući, možete proučiti kako vam stoji iz svih kuteva i lakše donijeti odluku oko one koja je prava za vas.

2) Birajte klasiku - S klasikom nikada nećete pogriješiti, izgledat ćete savršeno moderno i istovremeno nećete požaliti jednoga dana zato što ste baš tu vjenčanicu odabrali. Klasična vjenčanica izgledat će dobro i za 50 godina!

3) Budite otvoreni za isprobavanje - Naravno, prvo ćete odabrati komade koji su u vašem stilu, no budite otvoreni prema stilovima koji vam nisu bliski. Možda ćete doći s idejom da želite sirena kroj, a zaljubiti se u krinolinu, tako to ide s vjenčanicama.

4) Veo ili bez vela - Trebali biste probati najljepši veo uz haljinu i tek onda odlučiti želite li ga nositi ili ne -možda vas i oduševi!

5) Problemi s cipelama - Najčešće se kupuju jedne cipele za vjenčanje, no predlažemo da kupite dva divna para. Jedan će vam biti za samu ceremoniju, a kasnije ćete se preobuti u one udobnije tako da možete plesati cijelu noć!


Slični članci: