Top 5 besplatnih pametnih igara za Androide

Android
Android

Sigurno ste se već našli u prilici kad doista nemate šte raditi - pročitali ste već sve vijesti, društvene su vam mreže dosadile, a želite malo upregnuti moždane vijuge. Ako vam je baterija na vašem Androidu puna, vrijeme je za top 5 najboljih besplatnih pametnih Andorid igrica za koje nećete morati moliti dodatne živote na Facebooku i maltretirati svoje prijatelje. Vjerujte, ako ste u potrazi za igricom mi imamo pravi odabir za vas! A ako nije za vas - možda za vaše klince. 

Dots

Dots
Dots

Nadamo se da niste zaboravili kako spojiti točkice iz svog djetinjstva jer je ova igra traži upravo tu vještine. Dots igrica je ubrzo postala omiljena na Androidima, nakon koje ee iznjedrilo mnogo copycat aplikacija. Izvorna je ipak najbolja: morate kombinirati što više točkica istie boje u samo 60 sekundi. Tu su i neki drugi načini igre, poput beskrajne igre, bez zadanog vremena, broji broj poteza itd. Dizajn igrice vrlo je minimalistički i predivno osmišljen.

QuizUp

QuizUp
QuizUp

QuizUp je igrica stvorena ove godine koja se proširila nevjerojatnom brzinom. Ovu su igricu s pitanjima počeli igrati ​​mnogi korisnici Androida na globalnoj razini. Samo je nebo granica za broj kategorija jer se nove dodaju svakodnevno. Tako da u ovoj igri nećete pronači samo dosadne kategorije na koje ste navikli u naprijer Trivial Pursuitu, nego i one koje odgovaraju bilo kojem interesu. Igrati možete protiv drugih igrača iz cijelog svijeta i natjecati se na ljestvici.

Cut The Rope 1 & 2 (+nastavci)

Cut The Rope
Cut The Rope

Za ovu ste igricu možda već čuli ili ju barem vidjeli na GooglePlayu – morat ćemo se složiti da jednostavno zalužuje biti među Top 5 najboljih Android igrica. Cilj igre je nahraniti čudovište bombonima koji su vise na konopcima koje morate pametno odrezati. Zvuči čudno? Jedno je sigurno, a to je da ćete morati malo napregnuti svoje moždane vijuge! Iako izgleda jednostavna igrica, ovo je prilično lukava puzzle igra.

Pudding Monsters

Pudding Monsters
Pudding Monsters

Puding Monsters je jedna od najtežih igara koje smo ikad igrali na Androidu, ali ne do te mjere da bude nemoguća, već jako zanimljiva (i nekad frustrirajuća). Cilj igre je preseliti puding čudovišta po ravnoj liniji bez da vam padnu sa zaslona. Teško ju je zapravo objasniti, tako da ćete nam morat vjerovat na riječ i ovu zaraznu igru probati. Igra je razvijen od strane istog kreatora kao Cut The Rope, stoga ne zaboravite ponovno uključiti moždane vijuge.

4 Pics 1 Word

4 Pic 1 Word
4 Pic 1 Word

Baš poput igrice Logo kviz, postoje mnoge verzije 4 Pics 1 Word igrice. Cilj igre je pogoditi koncept slike na koji ona aludira. Ako ne možete shvatiti iz prve, dobit ćete drugu sliku, pa zatim i treću te na kraju četvrtu, odnosno zadnju sliku. Predmet može biti u boja, objekt, apstrakcija i tome slično.


Slični članci: