Stara garaža pretvorena u udoban i zabavan dnevni boravak

Design by Manuel Teicu

Londonski dizajner interijera Manuel Teicu nedavno je završio s neobičnim projektom redizajna stare garaže u Brasovu u Rumunjskoj. Vlasnici kuće željeli su topao i udoban dnevni prostor s eklektičnom vibrom koji bi savršeno odgovarao njihovoj mladoj obitelji. Teicu je tako odlučio okrenuti njihovu jednostavnu garažu u prostoriju o kakvoj su maštali.

Design by Manuel Teicu

Pokrio je strop, pod i jedan glavni zid s drvom kako bi stvorio udoban ambijent sličan onome kojeg imamo prilike osjetiti u drvenim vikendicama. Kolaž od komada mahagonija koji prekriva zid pridodaje neobičnoj geometriji i teksturi. Vintage elemente možemo pronaći na malenom drvenom baru kojeg kamufliraju oksidirane limene ploče.

Design by Manuel Teicu

Centar ove redizajnirane garaže je žuti kauč napravljen po mjeri na licu mjesta koji daje sjaj i nudi spremište, dok se odgovarajući otoman može pretvoriti u mali stolić. Bijeli dimnjak sa svojim snažnim rustikalnim karakterom stvara spomenutu eklektičnu atmosferu. Tijekom dana, prirodno osvjetljenje preplavljuje prostor kroz tradicionalne prozore pobojane u plavo.

Design by Manuel Teicu

Slični članci: