Stan koji savršeno balansira između obiteljskog i društvenog života

Cilj lokalnog dizajnerskog studija HAO design bio je stvoriti dom koji čini savršenu ravnotežu između obiteljskog i društvenog života bračnog para. "Plavi" stan koji je planiran tako da bi se omogućila koegzistencija oba aspekta njihova života, nalazi se u tajvanskom gradu Kaohsiung.  

HAO design

Shema pod nazivom "Blue and Glue", fokusira se na društveno područje s otvorenom kuhinjom okrenutom prema ogromnom dnevnom boravku - to omogućuje roditeljima potpuni uvid u dječje nestašluke. Različite nijanse cool plave boje korištene su na zidovima, uz drvenu rešetkastu oblogu na stropu koja služa kao jednostavan, skladan prostorni detalj. Dnevni boravak kojeg koriste klinci kao svoje dječje igralište, namješten je velikim "ljenim" sofama i niskom garniturom za sjedenje te okruglim stolićima koji daju opću viziju bolje propusnosti.

HAO design

Slični članci: