Šareni luft-madraci s dizajnerskim potpisom

CHAT luft-madraci

Ljeto, more, sunce i kokteli skoro je sve što vam treba za kvalitetan godišnji odmor. Kažemo skoro jer ovom nizu nedostaje još samo savršeni madrac na napuhavanje. Svi pamtimo nekad puno kvalitetnije i dugoročnije „luftiće“ kako iz većina naziva, a danas je tržište preplavljeno onima kineskim koji traju duže od dana samo ako imate sreće. No, danas nećemo pisati o kvaliteti već od dizajnu.

CHAT luft-madraci
CHAT luft-madraci

Španjolski dizajnerski studio Imaisde zaslužan je za odlične Mini madrace za napuhavanje u obliku automobila od prije nekoliko ljeta koji su oduševili i medije i kupce re naravno klijenta, Mini. Iz ovog studija kažu kako su od tada postali opsjednuti madracima na napuhavanje i pokušavaju osmisliti neki novi projekt koji će ih uključivati. Nakon nekoliko sezona od uspjeha s Mini luft-madracima zanimalo ih je kako drugi promišljaju zračne madrace i lansirali su natječaj za mlade dizajnere u kojem je cilj bio osmisliti savršene madrace na napuhavanje, one koji jednostavno odišu ljetnim duhom.

CHAT luft-madraci
CHAT luft-madraci

Pobjednički koncept Pabla Crespo Pite na kraju je odnio pobjedu te je pod nazivom CHAT na kraju i proizveden. Iz Imaisde otkrivaju da su odabrali ovaj koncept jer je pravo remek-djelo jednostavnosti dizajna u kombinaciji s funkcionalnosti. Pablov koncept CHAT serija je od tri zračna madraca koji se mogu spajati na beskonačno mnogo raznih načina u jedan veći splav. Osim kreativnosti, ovdje je pobijedila fleksibilnost, praktičnost kao i prave šarene ljetne i vesele boje.

CHAT luft-madraci
CHAT luft-madraci

Studio Imaisda na svoj stranici odlučio je prodavati limitiranu seriju od 3.000 setova CHAT luft-madraca koji uključuju sve tri vrste ovih zanimljivih proizvoda tijekom dva tjedna. Prodaja je počela 22. srpnja i traje sve do 5. kolovoza nakon čega se CHAT madraci na napuhavanje neće više nikad proizvoditi niti prodavati. Njihova cijena je 175 eura za paket od tri madraca. Ukoliko želite svoj primjerak, požurite jer će još malo isteći rok kupnje.


Slični članci: