Salveta-stol nudi pomalo neobičan način objeda

Istražujući fenomen rastresenosti tijekom ručka, industrijski dizajner Hung Lu Chan je rafinirao vlastiti originalni koncept idealnog blagovaonskog iskustva kreiravši "Napkin Table". Njegov dizajn naglašava odnos i interakciju između dviju osoba putem nosivog proizvoda.

Hung Lu Chanova salveta-stol je eksperimentalni proizvod koji odražava današnji način blagovanja i kako tehnologija utječe na taj proces. Izgleda kako zbog ometanja digitalnih medija, ljudi se sve više i više udaljavaju od osnovne komunikacije kao što je obraćanje pažnje na prijatelja koji sjedi s vama za vrijeme obroka. Stoga, kroz ovaj projekt, Chan želi vratiti pozornost na stol za jelo i stvoriti odgovarajuće iskustvo zajedničkog blagovanja.

Tijekom procesa dizajna, Chan je stvorio tri različita prototipa salveta-stola kako bi kreirao što stabilniji "stol" za svakodnevnu uporabu. Tako kombinira vodootporne tkanine i elastičan čelik koji nude lagani, mali i čvrst proizvod, kojeg lako mogu dijeliti dvije osobe u bilo kojem okruženju. Jedan uspješan pokus vezan uz ovaj proizvod održan je u parku koji je rezultirao iznenađujućih interakcijama.

Napkin Table_Teaser

Slični članci: