Redizajn stare tvornice stvorio je udoban dom

U staroj tvornici u Londonu, ovaj šaren i animiran dom, temeljito je planiran i dizajniran od strane Cloud Studios tima. Razigran i umjetnički osmišljen stan nudi dobre vibracije na svakom koraku.

Otvoreni plan doma uključuje dnevni boravak, kuhinju i blagovaonicu s obiljem prirodne rasvjete te postavlja svijetli ton originalnom karakteru stana. Dinamika se postiže kroz brojne linije koje usmjeravaju i preusmjeravaju pažnju gledatelja u sve dijelove interijera.

designed by Cloud Studios

Stan, koji se nalazi u preuređenom industrijskom prostoru, u potpunosti je rekonfiguriran - tako su stvorene dvije spavaće sobe i veliki otvoreni dnevni prostor. Arhitektonski detalji stvorili su industrijski dojam uz pomoć betonskog stropa, mrežastih prozora i golih cijevi. Čiste linije i visoki stropovi savršeno se uklapaju uz blijedi pod i suvremenu kuhinju.

designed by Cloud Studios

Za razliku od energetski nabijene društvene zone, sobe su intimne i mirne. Taj je osjećaj postignut uz pomoć mekih nijansi bijele i bež te nedostatkom prekomjernih ukrasa.

designed by Cloud Studios

Slični članci: