Jedino što morate odlučiti je gdje ju postaviti!

Danska dizajnerska tvrtka Vipp nedavno je završila svoj prvi arhitektonski projekt pod nazivom „The Vipp Shelter“. Ova vikendica kao stvorena za bijeg od gradske vreve i stresa, napravljena je od jednostavne čelične konstrukcije koja stvara čak 55 kvadratnih metara životnog prostora na dvije etaže. Zanimljivo je to da je unutrašnjost vikednice opremljena s isključivo proizvodima iz Vipp proizvodnje što je čini još zanimljivijom i originalnijom. Osmišljena je tako da je na vlasniku isključivo jedna odluka, a to je gdje da ju postavi.

The Vipp Shelter“ može ugostiti četvero ljudi u bilo kojem trenutku s jednim glavnim ležajem na gornjoj etaži te pomoćnim ležajem u prizemlju za dvije osobe. Veliki prozori omogućuju jaku povezanost s prirodom i pružaju osjećaj mira kakav možete rijetko gdje osjetiti.

Dizajnerski je tim veoma je pojednostavio izradu ovakve vikendice – izrada traje 6 mjeseci, postavljena može biti u roku od 3 do 5 dana, a dolazi zajedno s namještajem, rasvjetom, posuđem i posteljinom.  Cijena ovakve vikendice iznosti 485 000 eura.


Slični članci: