Prekrasan moderan ranč iz snova

Ovaj moderan ranč s pripadajućom vilom te s panoramskim pogledom na pripadajuće zemljište od 800 hektara, iskoristio je ono najbolje što američki Zapad pruža - netaknutu prirodu. Od poda do stropa prozori usmjereni prema planinskom krajoliku, omotani su oko strukture kako bi unijeli dašak modernog stila u Big Timber u Montani.

Hughes Umbanhower Architects

Tijekom proljeća, voda teče s vrhova planine u nizine te okružuje dom. Studio Hughes Umbanhower Architects dizajnirao je ovaj ranč pod imenom "Big Timber Riversid" kako bi izgledao kao da pluta po poplavljenoj ravnici. Vila sjedi na visokom postolju, što omogućuje vodi da teče ispod njezinih temelja i pridodaje dramatičnosti same strukture. To uključuje i kameni most koji vodi preko jezerske vode i prirodnog kamena do velikih, staklenih vrata.

Hughes Umbanhower Architects

Unutrašnjost je opremljena prirodnim materijalima i čistim linijama koje spajaju rustikalan i moderan stil. Na primjer, trošne drvene daske stvaraju prekrasnu pozadinu u obnovljenoj dnevnoj sobi, no isto tako u dnevnom se boravku se nalazi jedan od tri moderna kamina. Svaka prostorija u domu pruža jedinstveni stil i ugodan ambijent za vrijeme hladnijih temperatura koje su vrlo česte u Montani.

Hughes Umbanhower Architects

Slični članci: