Pantone x Airbnb predstavljaju prvi apartman inspiran bojom godine

Po prvi je puta Pantone boja poslužila kao inspiracija Airbnbu koji je odlučio u Londonu predstaviti smještaj najbolje opisan ovogodišnjim imenom (i izgledom) IT boje - "greenery". Dva su brenda odlučila udružiti snage kako bi stvorili "Outside in" smještaj u Clerkenwellu, uranjajući goste u svemir "zelenila". Apartman kojeg možete rezervirati putem popularne stranice ima pravi šumski ulaz, zatvoreni staklenik koji služi kao blagovaonica, "vrtnu" spavaću soba s pokošenim travnjakom, šator za djecu, kuhinju s brojnim biljem i kupaonicu u botaničkom vrtu.

airbnb + pantone

Dok vas Pantone X Airbnb smještaj poziva da rezervirate noćenje, ova vas suradnja također potiče i na uključivanje u tematska iskustava koja su dostupna putem Airbnb aplikacije. Apartman je prepun interaktivnih iskustava - gosti mogu čuti zvukove iz prirode, koristiti se biljem sa zidova, piti čaj od bilja kojeg sami mogu ubrati, odabrati biljke kako bi sami napravili terarij-vaze pa čak i izabrati lišće kako bi kreirali vlastite dizajnerske grafike.

airbnb + pantone

"Kako je Pantone 15-0343 "greenery" topla, žuto-zelena nijansa koja govori o želji da se isključimo od stresnog načina života i napunimo baterije, činilo se potpuno prirodno za nas da se udružimo s Airbnbom kako bi uveli ovogodišnju Pantone boju u život ", rekli su iz Pantonea. "Holistički pogled na putovanja i zajednice - na promicanju osjećaja povezivanja s prirodom te jednih s drugima, bez obzira gdje idemo - govori o duhu nijanse te mijenja način na koji smo istraživali i doživljavali gradove na međunarodnoj razini."

airbnb + pantone

Slični članci: