Pametno realizirana renovacija penthousea iz prošlog stoljeća

Dizajnerski studio Personal Architecture transformirao je tradicionalni roterdamski penthouse iz početka dvadesetog stoljeća u suvremeni stan opremljen i s wellness spa centrom te krovnom palubom za zabavu.

Glavni društveni prostor i dvije spavaće sobe nalaze se na drugoj razini zgrade pa su tako dnevni boravak i blagovaonica podijeljeni zidovima s integriranim jedinica za pohranu. "Praznine u nosivim unutarnjim zidovima stvaraju cirkulaciju i povezivanje stambenog prostora", rekao je jedan od arhitekata.

Personal Architecture

Bijela i siva paleta boja dolazi u pratnji s modernim namještajem i jedinstvenim dekoracijama. Stube vode do spavaće sobe na četvrtom katu u kojoj se nalazi veliki krevet sa uzglavljem izrađenim od američkog hrasta. Na ovoj se razini smjestila i prilično veliki kada, minisauna i sauna s panoramskim pogledom.

Vrhunac ovog redizajna je krovna paluba na kojoj stanovnici mogu uživati u panorami Rotterdama iz hidromasažne kade. Ovaj zabavni prostor okružen je niskim posudama ispunjenim zelenom mahovinom i raznim biljkama.

Personal Architecture

Slični članci: