Obiteljska kuća u Bukureštu stvorena za relaksaciju i odmor

Ovu iznimno modernu obiteljsku kuću u Bukureštu u Rumunjskoj dizajnirao je lokani studio Nuca nazvavši je „G House“ te stvorio oazu u kojoj obitelj na okupu može uživati i odmarati se. Kako kažu arhitekti, vlasnici stana su neprestano okruženi prijateljima i rođacima, što je dovelo do jasnog izgleda projekta: on je morao biti iznimno otvorenog plana neovisno o tome što je kuća zamišljena na dvije etaže, a sama je zgrada morala biti drugačijeg oblika od uobičajenih obiteljskih kuća. Kuća je morala biti fluida kako bi se potaknuo visoki stupanj interakcije za kojim ova obitelj neprestano žudi.

Osigurati zdrav ambijent za obitelj znači integrirati vanjske prostore za opuštanje u cjelokupni dizajn. Kako bi se dvorište uključilo u ovu strukturu, prolaz napravljen za izlazak, točnije za terasu, djelomično je pokriven gornjom etažom pomoću velike ostakljene površine s najužim dostupnim okvirom.

U prizemlju se nalaze dnevna i radna soba, nekoliko kupaonica, kuhinja i blagovaonica, dok se na prvom katu nalaze 4 spavaće sobe različite veličine s originalnim dizajnom kupaonica te igraonica. Uživajte u virutalnom razgledavanju kuće!


Slični članci: