Neobičan nakit koji raste čak i dok ga nosite!

Sigurno se sjećate preslatkih malih vaza u kojima je raslo bilje te koje su, obješene na špagu, činile prekrasne ogrlice. Njihova je kreatorica, američka cvjećarka Susan McLeary, odlučila otići korak dalje i umjesto dragulja na nakit postaviti pravo, živo bilje.

Stvarni živi sukulenti birani su posebno za svaki komad nakita, zatim su pričvršćeni za nj, a u takovom izdanju mogu rasti od 2 do 4 tjedna. Nakon toga možete odvojiti biljku od baze te ju zasaditi. Ne samo da možete nastaviti nositi nakit, već možete uzgajati zelenilo u godinama koje dolaze – upravo iz tog razloga kreatorica tvrdi kako je „Passionflower Living Jewelry“ savršen za vjenčanje jer simbolizira brak o kakvom svi sanjamo.

Susan McLeary jewelry

Susan kaže kako je slučajno postala cvjećarka. Kreirala je nakit iz hobija, no jednog ju je dana prijatelj zamolio da mu dizajnira cvijeće na vjenčanju. Upravo je u tom trenu Susan pronašla stvarnu strast. Kasnije je počela proizvoditi fantastične nosive komade samo za snimanja, no reakcija i potražnja mnogih rezultirala je većom proizvodnjom i prodajom ovog nakita na Etsyju.

Susan McLeary jewelry

Slični članci: