Kutijica za zaručnički prsten koju je lako sakriti

Za sve muškarce (i žene) koji se brinu oko skrivanja prstena i savršenog trenutka kako i kad zaprositi svoju bolju polovicu, sada postoji predmet koji će ih činiti manje nervoznima – savršena kutijica za zaručnički prsten

Dizajner Andrew Zo iz Vancuvera osmislio je „Clifton“, kutiju za zaručnički prsten koja je neupadljiva i savršeno pristaje svakom džepu. „Clifton“ je kožna kutija, potpuno ravna i funkcionira na pop-up mehanizmu te po ničemu (osim prstenu) ne nalikuje na glomazne kutije koje očekujemo vidjeti. „Diskretan dizajn i profil od samo jednog centimetra dozvoljava kutiji da lako bude skrivena. Kada ju otvorite, kutija postaje procvjetali cvijet s prstenom u sredini te upotpunjuje očaravajući trenutak“, objašnjava Zo na vlastitoj web stranici.

Zo je projekt započeo 2011. godine pod nazivom „Packed Engagement Ring“ te ga je ove godine preimenovao u „Clifton“. Narudžbe će početi ponovno uzimati od listopada jer je trenutno preplavljen poslom, a cijena ovake kutijice iznosi 90 dolara. U ovome YouTube videu možete vidjeti kako izgleda prototip kutijice. 

"Clifton"

Slični članci: