Komad namještaja idealan za svaki vrt

Trinity mreže

Mnogi od nas znaju da je osjećaj kada se zavalite u viseću mrežu i lagano se u njoj ljuljuškate u ove ljetne dane nezamjenjiv. Ako uz to preko dana uživate i u hladnom koktelu, a predvečer u kvalitetnom vinu i dobrom siru zajamčen vam je savršen ljetni doživljaj. Problem nastaje jer u većini dvorišta naših kuća, apartmana ili kampova na moru postoji samo jedna viseća mreža jer je dovoljno teško naći i dva drveta ili mjesta za koja se mreža može zakvačiti. Zato danas predstavljamo odlično riješenje za sve obitelji u kojima se njihovi članovi često posvađaju zbog reda na mreži - The Trinity Hammocks dizajnera Gilberta Tourvillea.

Trinity mreže
Trinity mreže

Trinity Hammock tri su viseće mreže jednake veličine koje vise s jednostavnog dizajnerski osmišljenog okruglog okvira čineći zanimljiv komad namještaja za svaki vrt. U sredinu se smjestio drveni stolić od tika koji omogućuje nesmetanu konzumaciju pića dok uživate u svom dvorištu. Mreže su napravljane od čvrstog, ali ugodnog vodootpornog materijala i dolaze u više boja i nijansi.

Trinity mreže
Trinity mreže

Cilj Trinity Hammocks mreža je da spajaju umjesto da razvaju ljude te da postanu mjesta za okupljanje u vrtu to je u skladu s trendom osmišljavanja namještaja s ciljem poticanja druženja u vanjskim prostorima i prirodi.

Trinity mreže
Trinity mreže

Što se nas tiče, osim to si ovaj komad namještaja možemo zamisliti na svojoj terasi, već ga vidimo kao savršeni komad namještaja za uređenje nekog od brojnih beach barova na  našem lijepom plavom Jadranu.


Slični članci: