Kacige s potpisom poznatih svjetskih dizajnera u susret Super Bowlu

Dizajnerske kacige za Super Bowl

Svi znamo da je Super Bowl iako možda ne najpopularniji sportski događaj u Europi, jedan od najpopularniji sportskih događaja na svijetu. Ove se godine Američko udruženje američkog nogometa udružilo s Vijećem modnih dizajnera Amerike odnosno najboljim američkim modnim dizajnerima kako bi organizirali akciju za potporu ovom sportu. 

Marchesa kaciga za Super Bowl
Marchesa kaciga za Super Bowl

48. izdanje Super Bowla održat će se 2. veljače na MetLife stadionu u New Jerseyu. U čast ovom događaju, čak je 48. modnih dizajnera osmislio kacige za američki nogomet sa svojim potpisom kako bi dodali malo glamura ovom događanju i to je moj današnji urednički odabir.

Bloomingdales kaciga za Super Bowl
Bloomingdales kaciga za Super Bowl

Sve će se kacige s dizajnerskim potpisom naći za tjedan dana u robnoj kući Bloomingdale’s i njegovim izlozima. Paralelno, ove će posebne kacige biti dane na aukciju koja će trajati do 4. veljače kako bi se prikupio novac za NFL Fondaciju. 

Betsey Johnson kaciga za Super Bowl
Betsey Johnson kaciga za Super Bowl

S obzirom da je ovo 48. izdanje Super Bowla, početna cijena ovih dizajnerskih kaciga biti će 248 dolara, ali se očekuje kako će prodati za puno više. Okićene s kokoticom, Swarovski kristalima, mesh platnom, cvijećem, čipkom i kristalima svaka se od ovih kaciga razlikuje i ističe. Vidi se kako kreativnost dizajnera nema kraja jer svaka od ovih kaciga pravo je umjetničko djelo.

Dennis Basso kaciga za Super Bowl
Dennis Basso kaciga za Super Bowl

Kacige sa svojim potpisom napravili su između ostalih Diane von Furstenberg, Rag and Bone, Public School, Marchesa, Narciso Rodriguez, Alice + Olivia, Alexis Bittar, Betsey Johnson,Billy Reid, Kenneth Cole i Donna Karan i tako spojili sport i modu pod istim krovom. 

Nicole Miller kaciga za Super Bowl
Nicole Miller kaciga za Super Bowl

Slični članci: