Japanski stan u potkrovlju - idealan životni prostor

Kreativno uređeni japanski stan u potkovlju

Japanski dizajner Keiji Ashizawa imao je poprilično zahtjevan zadatak preurediti mračni i skučeni stan u ugodno i svijetlo mjesto za život. Shvatio je da će najlakše svoj posao odraditi tako što će psotojeću strukturu stana renovirati tako što će ih otvoriti i međusobno povezati u cilju stvaranja otvoreno-zatvorenog toka u cijelom stanu. Zanimljivo rješenje razbijanja monotonije potkrovlja pronašao je u produživanju prostora koji neodoljivo podsjeća na šator. U stanu općenito prevladava minimalistički i pročišćeni dizajn koji je tipičan za japanske prostore prisutan je i u ovom modernom stanu. Zaista jedno od ljepše uređenih potkorovlja koje smo vidjeli u posljednje vrijeme i koji nas je oduševio svojim promišljenim dizajnom. Više fotografija pogledajte u našoj foto galeriji.

Minimalizam i pročišćeni dizajn dominiraju u cijelom stanu
Minimalizam i pročišćeni dizajn dominiraju u cijelom stanu

Slični članci: