IKEA nam je pripremila nedoljivi flert s Brazilom

Oduševite goste zaigranim uzorcima i odvažnim bojama inspiriranima Brazilom!

Novu Ikeinu TILLFÄLLE kolekciju „Flert s Brazilom“ čine odvažni uzorci, miješane boje i skandinavski minimalizam. Ove veljače Ikea svima daje priliku uživati u brazilskim inspiracijama pomiješanima sa skandinavskom jednostavnošću. Od većeg namještaja do manjih dodataka, ova je ekskluzivna kolekcija lagana, jednostavna i puna energije.

TILLFÄLLE kolekcija "Flert s Brazilom" IKEA

Ne biste vjerovali da postoji dosta sličnosti između skandinavske i brazilske arhitekture i dizajna, ali Ikea želi proslaviti razlike u načinima života. Tako možete pripremiti svoj bend za svirku – TILLFÄLLE poslužavnik ima visoke rubove koji sprečavaju klizanje, no poslužit će i kao glazbeni instrument za vaš sljedeći tulum.

TILLFÄLLE kolekcija "Flert s Brazilom" IKEA

Moderno-klasična TILLFÄLLE lounge stolica koja je linearna, čvrsta, suvremena i orginalna, inspirirana je brazilskim modernim namještajem te spremna da uživate u njezinoj zaobljenost, dok su pustolovni uzorci mekani pod nogama ravno tkanih tepiha, inspirirani prekrasnim mozaičkim šetnjicama Rio de Janeira. TILLFÄLLE zemljani desertni tanjuri izgledaju za prste polizati – na vama je samo da nešto u njih stavite.

TILLFÄLLE kolekcija "Flert s Brazilom" IKEA

Slični članci: