Ikea je priredila pravo iznenađenje s novom kolekcijom

Ah, taj pasji život. Ljenčarenje po cijele dane, hrana je dostupna u regularnim intervalima, kvartom ponosno i hrabro šetate uzdignute glave, a kada vam je dosadno glavna zabava je lovljenje vlastitog repa u krug. A tek mačke. Spavate, jedete, malo grebuckate, predete i opet spavate...

Iako smo često zavidni na životima naših kućnih ljubimaca, dobro je biti mi, jer što bi naši mali krzneni prijatelji bez nas.
Čini nam se da Ikea razmišlja poput nas. Nova kolekcija ''Lurvig'' stvorena je pse i mačke, a u slobodnom prijevodu sa švedskog možemo reći ''krzneni''.
Najbolje od svega je što se kolekcija lako i jednostavno može integrirati u postojeći Ikea namještaj. Priznajte da ste i vi opremili stan u Ikei, a ako niste, znamo da imate barem pokoji komad namještaja.

Cilj Lurvig kolekcije je ponuditi ljubiteljima životinja funkcionalan proizvod s visokokvalitetnim dizajnom po povoljnim cijenama. Kada kažemo povoljnim cijenama, to i mislimo, jer u Ikei ovu izjavu shvaćaju iznimno ozbiljno. Tako jastuk za odmor krznenih mezimaca košta 4,99 dolara, a četka za češljanje samo 3,99 dolara.

Sigurno se pitate, kako sad dolara, što je s kunama? Nažalost moramo vas razočarati, barem za sad. Kolekcija je trenutno dostupna samo u SAD-u, Kanadi, Japanu, Portugalu i Francuskoj. No, nemojte očajavati jer uz malo strpljenja stići će i do naše ''lokalne'' Ikee i to najvjerojatnije u ožujku 2018. godine. 


Slični članci: