Fast food koji se može pohvaliti i vrhunskim dizajnom interijera!

"Bite and Go"

Ovaj eklektičan dizajn interijera pripada „Bite and Go“ baru koji uz pića nudi i brzu hranu u samom centru Kijeva. Dizajnom interijera bavio se Yaroslav Galant, odnosno lokalni studio koji je prostoru dao osjećaj restorana i industrijskog osjećaja podebljanim s hrabrim eklekticizmom te rafiniranim materijalima i tehnologijama.

Miješanje elementa iz tradicionalnih stilova s ​​visokim namještajem daje pristupu novu funkcionalnu kvalitetu materijala. Tako je vizualno zanimljiv materijal koji je doveden iz tvorničkog skladišta postao dio visokih stolova. Prostorna površina bara je uska i duga, zbog čega je bilo složeno integrirati dovoljnu količinu stolica koje su uz sve i ergonomski planirane.

"Bite and Go"
"Bite and Go"

Industrijski i sirov ambijent osjeća se duž cijelog bara, što se najbolje može prepoznati u izvornim ciglastim zidovima koji su namjerno ostavljeni izloženima. No metalni su stupovi, vanjske električne instalacije, oklopna stakla i betonske površine pojedinosti koje čine dodatne elemente. Nadalje, prepoznatljiv valovit pod je razvijen od strane dizajnera, gdje su drvene ploče bložene s uljem/voskom koji je ekološki prihvatljiv, kao i na svim ostalim drvenim elementima interijera.

"Bite and Go"
"Bite and Go"

Slični članci: