Emiratesovi novi apartmani primjer su kako izgleda luksuzno putovanje

Emiratesovi novi apartmani primjer su kako izgleda luksuzno putovanje

Jedna od najluksuznijih aviokompanija, Emirates, predstavila je potpuno redizajnirane interijere svojih zrakoplova tipa Boeing 777, uključujući i onaj najiščekivaniji – privatne apartmane u prvoj klasi.

U Boeingu 777 već je postavljeno šest luksuznih kabina koje sadrže golema sjedala koja se mogu transformirati u krevet. Ispred vas je golemi televizor, a izvan zrakoplova Emirates je postavio HD kamere kako bi ljudi koji sjede u apartmanima na sredini zrakoplova ipak mogli zaviriti kroz virtualni prozor i gledati što se vani događa.
Najnoviji proizvod Emiratesove prve klase donosi dizajnerske značajke Mercedes-Benzove S-klase, kombinirajući tako najbolje od ovih dvaju brendova poznatih po inovacijama, luksuzu i komforu.
Najnoviji zrakoplovi tipa Boeing 777 s ovim značajkama počet će s letenjem 1. prosinca, i to najprije na letovima prema Ženevi i Bruxellesu.

U Emiratesu su priznali da su potrošili milijune dolara za razvoj prve klase i da je cijeli proces trajao godinama, ali točan iznosi koji su uložili nisu otkrili. Velik dio novca uložen i u reklamiranje za koje je zaslužan legendarni voditelj Jeremy Clarkson.

Game Changer | New Emirates First Class featuring Jeremy Clarkson | Emirates Airline

Slični članci: