Elegantan stan poput ovog san je svake balerine (i prave dame)

Água Verde Apartment
Editor's pick by Tea Filipović

Tea Filipović, urednica Design, Lifestyle i Culture rubrika na Wall.hr portalu

Stan u kojem je svoje utočište pronašla brazilska balerina stane u svega nekoliko kvadrata - tu može sigurno spremiti svoje baletne papučice, ali i odraditi jutarnju tjelovježbu.

Neodoljivo sladak i nježan stan u Curitibau u Brazilu od samo 30 kvadratnih metara pripada bivšoj balerini za koju je dizajner interijera Leandro Garcia posebno prilagodio prostor. Pod nazivom Água Verde Apartment ovaj šarmantni projekt optimizirao je svaku prostoriju širenjem društvenog prostora stvorivši tako elegantno utočišće koje odiše uspješnim i modernim životnim stilom. Bijeli zidovi i namještaj osim što povećavaju prostor, čine ovaj šićušan stan izuzetno elegantnim i pravim damskim stanom dostojnog garciozne balerine.

Dizajner interijera Leandro Garcia morao se dosjetiti nekoliko pametnih  trikova kako bi zadovoljio želje vlasnice stana, a kako je to učinio svakako vrijedi doznati uz pomoć naše galerije.

Água Verde Apartment
Água Verde Apartment

Prvi problem na koji je naišao je malena kuhinja koja svoj prostor dijeli s dnevnom sobom stoga ju je morao optički povećati pomoću ogledala. Dnevna soba koja je ujedno i blagovaonica i centar za druženje, naglašena je prugastim tepihom i kaučem bez bočnih dijelova kojeg je dizajnirao sam Leandro kako ne bi dodatno ograničavao prostor. Jedna strana kauča naslanja se na veliku bijelu policu za knjige koja okružuje veći dio stana i sakriva pristup spavaćoj sobi koju možemo zatvoriti uz pomoć kliznih vrata.

Stil i fleksibilnost dvije su komponente, odnosno dva atributa koja definiraju ovaj neodoljivi stan u Brazilu za koji se nadamo da će vas inspirirati poput nas.

Água Verde Apartment
Água Verde Apartment

Slični članci: