Colleraj donosi nove ljetne trendove nakita za 2016.

Poznati hrvatski brend unikatnog nakita Colleraj iza kojeg stoji uvijek nasmijana dizajnerica Tea Bulić, pripremio nam je novu ljetnu kolekciju bez koje ni ne pomišljajte otići na more. ButterflyCollection u 8. godini postojanja ovog brenda, objedinjuje materijale kojim se dizajerica nakita najčešće koristi u svim svojim kolekcijama, a riječ je o poludragom kamenju, murano staklu i čeliku.

ButterflyCollection by Colleraj

Leptir kao glavni motiv povlači se kroz cijelu kolekciju koja je sastavljena od tri dijela: prvi je dio napravljen od poludragog kamenja, drugi od murano stakla, a treći dio je kombinacija prvih dvoje. Leptir kao simbol buđenja, podsjeća na proljeće, ljeto i tople dane koje željno iščekujemo. Tea je inspiraciju za kolekciju pronašla u metamorfozi iz ružne gusjenice u prekrasnog, božanstvenog leptira - u transformaciji koja se inače događa u svakom ljudskom biću.

ButterflyCollection by Colleraj

Za stvarnu metamorfozu u kampanji zaslužna je make up artistica Barbara Tomas koja je koristila različite materijale za izradu ove fanstastične šminke. Glavni materijal s kojim se koristila jest jestiva želatina koja je upotpunila efekt metamorfoze djevojaka. "Samo crtanje po licu bilo dugotrajno i naporno kako bi se proizveli željeni rezultati i upotpunili kolekciju za koju sam sigurna da će svaku djevojku učiniti sretnom ovoga ljeta", rekla je Tea. Za fotografije kampanje zaslužna je Mihaela Bilobrk, a modeli su Brigita Rajčan i Sara Vukušić.

ButterflyCollection by Colleraj

Kreiranje i dizajniranje nakita njezina je životna strast koju dijeli s majkom, a svoj uspjeh dokazuje brojnim kolekcijama koje su iza nje. Kroz svoj dizajnerski put koristila je i koristi mnoge materijale poput bisera, svile, poludragog i dragog kamenja (ametist, smaragd, ohridske bisere, vulkanski kamen, opal, rubin), ali i različite vrste tkanina. Inspiraciju pronalazi u svakodnevnom životu – kroz putovanja i druženja s dragim ljudima, a svaka nova kolekcija unosi novi detalj u već stari izgrađeni stil te tako nagoviješta nadolazeće trendove. Više nakita ovog odličnog hrvatskog brenda potražite ovdje

ButterflyCollection by Colleraj

Slični članci: